Framsida

Fjelberg Kraftlags personvernerklring

 
Personvern er retten til et privatliv og retten til bestemme over egne personopplysninger. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson.
 
 
 
 

Det er Fjelberg Kraftlag som har ansvaret for behandlingen av personopplysninger. For oss er det viktig at du vet hvilke opplysninger vi innhenter, med hvilket forml og hvordan vi ivaretar ditt personvern. Vi er opptatt av verne om personopplysningenes integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet.

 

Denne personvernerklringen gir utfyllende opplysninger om hvilke personopplysninger som samles inn, hvordan opplysningene samles inn og hvilke rettigheter du har dersom personopplysninger om deg er registrert hos oss.

 

Fjelberg Kraftlag behandler personopplysninger som arbeidsgiver, som leverandr av tjenester, i markedsfring og i forbindelse med besk p vr hjemmeside, www.fjelberg-kraftlag.no. Everksjefen i Fjelberg Kraftlag er hovedansvarlig for behandlingen av personopplysningene av Fjelberg Kraftlags registrerte. Ansvaret for den daglige oppflgningen av Fjelberg Kraftlags etterlevelse av personvernregelverket er delegert til de ansatte i Fjelberg Kraftlag.

 
 

Hvilke opplysninger behandler vi?

Fjelberg Kraftlag behandler personopplysninger
om ansatte i forbindelse med personaladministrasjon (CV-er, foresprsler, rekrutteringsprosesser, m.m). 
om kunder for oppfylle kundeavtaler (nettleieavtaler, kundedialog, grunneieravtaler, m.m.)
om kunder og andre interessenter i markedsfring og tjenestesalg (tilbud, samtykke, medlemsarrangementer, m.m.) 
som ledd i Fjelberg Kraftlags kontrolltiltak (revisjoner, internkontroll m.m.)

 
 

Hvordan behandler vi personopplysninger?

 
Bruk av databehandlere
Fjelberg Kraftlag inngr databehandleravtale med alle selskaper som behandler personopplysninger p vegne av oss. Vre databehandlere kan ikke behandle dine personopplysninger p annen mte enn det som er avtalt med oss og beskrevet i denne personvernerklringen. Eventuell overfring av personopplysninger til land utenfor EU/ES vil reguleres av den enkelte databehandleravtalen.
 
 
 
Informasjonskapsler og cookies
 
Fjelberg Kraftlag benytter seg av informasjonskapsler eller cookies for bedre brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som legges i din nettlesers internminne. For logge deg p Min side p fjelberg-kraftlag.no m du akseptere informasjonskapsler.
 

De fleste moderne nettlesere er innstilt p akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge endre innstillingene slik at de ikke blir akseptert. Vi gjr oppmerksom p at det vil fre til at svrt mange nettsider ikke vil fungere optimalt om du ikke aksepterer informasjonskapsler.
Ved bruke vre nettsider samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

 
 
Personligeopplysninger
I noen tilfeller trenger vi opplysninger som for eksempel navn, kontaktopplysninger og adresse. Personlige opplysninger brukes bare av oss selv til svare p din direkte foresprsel, utfre en ordre eller gi deg tilgang til f.eks. Min side. Nr vi ber om denne type opplysninger, vil vi fortelle deg hva vi skal bruke dem til.
 
 
 
Webstatistikk
 
Vi bruker Google Analytics til analysere bruken av vre nettsider. Vi fr informasjon om hvilke sider som er mest beskt, hvor brukerne kommer fra og p hvilke tidspunkter sidene er mest beskt osv.
 
 

Dataene som samles inn benyttes for forbedre nettstedets funksjonalitet og brukervennlighet. Data blir som hovedregel ikke delt med tredjepart. Unntak fra dette kan vre ved at vi fr bistand av digital leverandr med ndvendig teknisk og faglig bistand for sikre optimal drift av nettstedet.

 

Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. ('Google'). Google Analytics bruker informasjonskapsler for analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonen som genereres av en slik informasjonskapsel ved bruk av det aktuelle nettstedet, inkludert din IP-adresse, sendes til Google og lagres p servere i USA. Google bruker denne informasjonen for vurdere bruken av nettstedet, sammenstille rapporter om aktiviteter p nettstedet for eieren av nettstedet, samt for yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter p nettstedet og bruk av Internett.

 

Google kan ogs overfre denne informasjonen til tredjeparter hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen p vegne av Google. Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon Google har.

 

 
Lagringstid og sletterutiner
Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er ndvendig for oppfylle formlet med behandlingen og lovplagte plikter vi har.
 
 
 
Sikkerhetstiltak i Fjelberg Kraftlag
 
Fjelberg Kraftlag gjr ndvendige sikkerhetstiltak for sikre dine personopplysninger. Dersom Fjelberg Kraftlag lagrer personopplysninger om deg, har du rett til f vite hvilke sikkerhetstiltak som benyttes, s langt slikt innsyn ikke svekker sikkerheten til opplysningene.
 
 

Hvilke rettigheter har du?

 
Dine rettigheter
Fjelberg Kraftlags behandling av personopplysninger er regulert av personopplysningsloven med tilhrende forskrift. Dine rettigheter knyttet til vr behandling av personopplysninger fremgr blant annet av personopplysningsloven kapittel III og IV. Nedenfor presenteres noen av de mest sentrale rettighetene
 
 

Rett til innsyn
Du har krav p f vite hvilke personopplysninger Fjelberg Kraftlag har lagret om deg. Dersom du er registrert i Fjelberg Kraftlags systemer har du krav p f vite hvilke opplysninger om deg som er registrert og hvilke sikkerhetstiltak som foreligger ved behandlingen s langt slikt innsyn ikke svekker sikkerheten.
 
 

Retting og sletting avmangelfulle personopplysninger
Dersom Fjelberg Kraftlag behandler personopplysninger om deg som er uriktige, ufullstendige eller som det ikke er adgang til behandle, kan du kreve at Fjelberg Kraftlag skal rette eller slette de mangelfulle opplysningene. Fjelberg Kraftlag skal om mulig srge for at feilen ikke fr betydning for deg, f.eks. ved varsle eventuelle mottakere av utleverte opplysninger.
 


Fjelberg Kraftlag skal svare p henvendelser om innsyn eller andre rettigheter etter personopplysningsloven uten ugrunnet opphold og senest innen 30 dager fra den dagen henvendelsen kom inn, med mindre srlige forhold gjr det umulig svare p henvendelsen innen denne fristen. Fjelberg Kraftlag skal i s fall gi et forelpig svar med opplysninger om grunnen til forsinkelsen og sannsynligtidspunkt for nr svar kan gis.


Foresprsler om innsyn, retting og sletting, hndteres av Fjelberg Kraftlags kundeservice. Henvendelser kan rettes til firmapost@fjelberg-kraftlag.no

 
Endringeri personvernerklringen
Dersom vi foretar endringer i denne personvernerklringen, vil endringene bli publisert p nettsiden 7 dager fr de iverksettes.
 
 
 
 
 
  Tilbake

 
Fjelberg Kraftlag - Bjoanesvegen 69 - 5454 Sbvik - telefon: 53 48 30 00 - firmapost@fjelberg-kraftlag.no
Dynamiske websider: iDrift AS   Design: Ibox AS
Siste nyhende
Medlemsmter 15. & 16. oktober
Alle medlemmer er velkomne til informasjonsmte p Halsny Samfunnshus og Valen skule!
Tilskot til kultur og nrmiljtiltak 2018